На війні в Україні загинув російський пропагандист Семен Єрьомін

На тимчасово окупованій території Донецької області загинув російський пропагандист Семен Єрьомін, який знімав “репортажі” для пропагандистського видання РФ “Известия”.

Про це 19 квітня повідомили в пресслужбі видання.

Як повідомляється, 42-річний Єрьомін загинув нібито в результаті атаки FPV-дрона. Інші росЗМІ та блогери також пишуть, що це сталося під Вугледаром (“Известия” зазначають, їхній “воєнкор” їхав “знімати репортаж у Запорізькій області”).

Так званий “воєнний кореспондент” знімав “репортажі” для російських пропагандистських ЗМІ з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну — зокрема, з Маріуполя, “Азовсталі”, Мар’їнки, Волновахи тощо. А ще до того працював “спецкореспондентом” в окупованому Донецьку і прославляв “подвиги” російських окупантів та бандитів угруповання “ДНР” під час бойових дій на сході України.

За це російська влада нагородила його орденом “За заслуги перед батьківщиною” II ступеня. Тепер його хочуть нагородити ще орденом мужності.

Читайте також:
Унаслідок замаху СБУ пропагандист Прилєпін залишився без геніталій, розповів Малюк

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.