Зброярів Укроборонпрому відзначили державними нагородами. Одну — посмертно

Зброярі підприємств Укроборонпрому отримали державні нагороди.

Про це в п’ятницю, 19 квітня, повідомили в пресслужбі акціонерного товариства.

Усього “за сумлінну працю задля зміцнення обороноздатності держави” нагороджено 17 працівників підприємств, які входять до АТ “Українська оборонна промисловість”.

Зброярів відзначили за вагомий особистий внесок у розвиток оборонно-промислового комплексу, самовідданість, професійність і з нагоди Дня працівника оборонно-промислового комплексу України.

Серед вручених нагород: ордени “За заслуги” III ступеня, медалі “За працю та звитягу”, почесне звання “Заслужений діяч науки і техніки України” та почесні грамоти Кабінету Міністрів України. Одну з працівниць вшанували орденом “За заслуги” III ступеня посмертно. Нагороду отримали її діти.

Фото: пресслужба Укроборонпрому

“Дякую всім. І тим, хто сьогодні з нами, й тим, хто віддав найцінніше — своє життя. Українці — нація воїнів і зброярів. Це наше минуле, сьогодення й майбутнє. Кожен з вас робить величезний внесок у зміцнення обороноздатності країни, допомагає нести смерть ворогам. За це вам вдячна вся Україна”, — зазначив під час нагородження міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

Читайте також:
Президент відзначив державними нагородами 408 військовослужбовців, з яких 352 – посмертно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна