Британія передала обладнання для роботи з реєстром “Оберіг”

Уряд Великої Британії передав обладнання для роботи з реєстром «Оберіг» У межах проєкту SDA передали 187 ноутбуків, 187 сканерів та 187 принтерів для використання у ТЦК та СП.

Про це в четвер, 18 квітня, повідомили в Міністерстві оборони України.

«Реєстр «Оберіг» заощаджує кошти держави та військовозобов’язаних, запобігає корупції та сприяє розумному рекрутингу. Завдяки цифровізації обліку інформація про військовозобов’язаних не може бути знищена внаслідок ракетного обстрілу чи пожежі. Вдячна уряду Великої Британії за постійну підтримку реформ в Україні — і особливо реформ у сфері оборони», – подякувала заступниця міністра оборони з питань цифрових трансформацій, цифрового розвитку та цифровізації Катерина Черногоренко.

Ця ініціатива є частиною програми підтримки від Спеціального радника з питань оборони, що фінансується урядом Великої Британії, додали в МО.

Читайте також:
МОУ верифікувало реєстр військовозобов’язаних “Оберіг”: дублювання повісток усунуть, бронювання буде онлайн 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.