У Запоріжжі внаслідок ракетного обстрілу РФ — троє загиблих

Внаслідок російського ракетного удару по Запоріжжю загинуло троє людей, щонайменше восьмеро отримали поранення.

Про це повідомляють голова Запорізької ОВА Іван Федоров та Запорізька обласна прокуратура.

“Три життя обірвав ворожий ракетний удар по промисловому обʼєкту Запоріжжя. 8 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Попередньо, пошкоджено 14 будівель, в тому числі 7 багатоповерхівок, заклад охорони здоров’я і заклад культури”, — написав Федоров.

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як зазначили в прокуратурі, військовослужбовці збройних сил РФ завдали ракетного удару по інфраструктурі Запоріжжя 8 квітня близько 12:30. Ракета влучила в одне з місцевих підприємств.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ в Запорізькій області.

Читайте також:
Наслідки нічної атаки росіян: у Запоріжжі розбомбили центр для ВПО, на Херсонщині влучили в агропідприємство, у Харкові пошкодили чимало будівель і вбили 6 людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна