Рятувальники показали наслідки чергового ракетного удару росіян по Харкову: зафіксовано чотири влучання. ДОПОВНЕНО

доповнено

Близько 11:45 російські окупанти вдарили ракетами по центральному району Харкова. Зафіксовані чотири влучання.

Наслідки удару показала ДСНС України.

“Сьогодні вдень росіяни завдали ударів по житловому сектору середмістя Харкова. У результаті обстрілу сталися декілька осередків займання. Горіли гаражі та автомобілі на загальній площі близько 40 кв.м. Також пошкоджень зазнали житлові та інші будівлі, гаражі та автомобілі”, — повідомили рятувальники.

Є постраждалі серед цивільного населення. О 14:19 усі осередки займання ліквідовані.

Як повідомили в Офісі генпрокурора, внаслідок атаки постраждали пʼять мирних мешканців. Пошкоджено щонайменше 13 багатоповерхівок та приватних будинків, навчальні заклади, кафе, гуртожиток, готель, автомобілі. За попередніми даними, по місту ворог випустив з літака два УМПБ (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас).

За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Російські окупанти поцілили в об’єкт “Укренерго” на Харківщині: в Харкові та області збільшать обсяг аварійних відключень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна