Нова повітряна атака на Росію: влада заявляє про пошкодження “Бєлгород арени”, і не тільки

У ніч проти 29 березня в Бєлгородській області РФ чули гучні вибухи. Влада повідомила про роботу ППО, але є багато пошкоджень.

За словами губернатора В’ячеслава Гладкова, внаслідок повітряної атаки по Бєлгороду вибито вікна у квартирах, пошкоджено гімназію та спортивну арену.

“У місті Бєлгороді в результаті повітряної атаки вибито вікна в 37 квартирах 17 багатоквартирних будинків, в одному з багатоквартирних будинків осколки снаряда сильно пошкодили балкон однієї квартири. Пошкоджено скління в “Бєлгород Арені” та гімназії №22 м. Бєлгорода. За попередніми даними, осколка посічено 12 автомобілів”, – повідомив губернатор у телеграмі.

За цими даними, також ППО працювала у Бєлгородському районі. Пошкоджено покрівлю будинку в селищі Дубове та автомобіль.

Губернатор заявив, що над Бєлгородом та Бєлгородським районом спрацювала російська система ППО – нібито збито 15 повітряних цілей, постраждалих немає. Перевірити ці дані немає можливості.

Фото з наслідками повітряної атаки публікують російські тг-канали.

Читайте також:
Дрони призупинили роботу Куйбишевського НПЗ у Самарській області, — росЗМІ


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна