Хакери Head Mare деанонімізували працівників РФ, які займаються ядерними об’єктами і будівництвом в ОРДЛО

Хакери з міжнародної групи Head Mare викрили дані співробітників російської компанії “Промгідромеханізація” (АО “ПГМ”) та одного з підприємств, яке залучене до виробництва компонентів ядерної зброї РФ.

Про це йдеться в повідомленні Head Mare в мережі Х.  Частина документів викладена в релізі.

Московська “Промгідромеханізація” має чисельність понад 1800 осіб і виконує роботи на об’єктах міноборони Росії, державної корпорації “Росатом”, працює на окупованих територіях Донецької області.

У відкритий доступ потрапили координати “ФГУП ПО “Маяк”, що в документації звучить як “об’єкт 476”.

Федеральне державне унітарне підприємство “Маяк” – виробниче об’єднання з виробництва компонентів ядерної зброї, ізотопів, зберігання та регенерації відпрацьованого ядерного палива, розташоване в місті Озерськ Челябінської області Росії.

Серед документів – також креслення об’єкта.

Head Mare - Промгідромеханізація_3 Head Mare - Промгідромеханізація_4 Head Mare - Промгідромеханізація_5 Head Mare - Промгідромеханізація_6 Head Mare - Промгідромеханізація_Маяк_1 Head Mare - Промгідромеханізація_Маяк_2 Head Mare - Промгідромеханізація_Маяк_3 Head Mare - Промгідромеханізація_Маяк_4 Head Mare - Промгідромеханізація_Серпуховітін
<
>

Кіберактивісти виклали анкети з особистими даними Леоніда Серпуховітіна, директора дирекції проектів ядерної галузі “Промгідромеханізації”,  а також низки інших співробітників.

Раніше “Новинарняписала, що хакери Head Mare зламали мережу російського виробника ракет і виклали файли в загальний доступ.

Читайте також:
Хакери ГУР заблокували сайти державних органів РФ, — джерела


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна