На Сумщині запроваджують тимчасові обмеження на продаж алкоголю

Реалізацію алкогольних напоїв у роздрібній торговельній мережі й закладах ресторанного господарства в Сумській області буде заборонено з 21:00 до 8:00 наступного дня, за винятком територій можливих або активних бойових дій.

Про це повідомляється на сайті Сумської обласної військової адміністрації.

Відповідний спільний наказ №3-ОД/29 підписали голова Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх і командир Оперативно-тактичного угруповання “Сіверськ” Дмитро Красильников 25 березня.

У зоні можливих або активних бойових дій у роздрібній торговельній мережі та кафетеріях, окрім суботніх і недільних днів, продаж алкогольних напоїв, за винятком слабоалкогольних напоїв, вин і пива, буде заборонено з 11:00 до 19:00, а в ресторанах – з 21:00 до 11:00 наступного дня.

Додатково, у п’ятикілометровій зоні від державного кордону України в роздрібній торговельній мережі, кафетеріях, закладах ресторанного господарства буде обмежено продаж алкогольних напоїв з 11:00 до 19:00, за винятком слабоалкогольних напоїв, вин і пива.

Також згідно з наказом заборонено продаж алкогольних напоїв військовослужбовцям Збройних сил України та інших військових формувань, а також громадянам з ознаками належності до військових формувань.

Читайте також:
Міноборони показало фортифікації в Сумській області. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна