Федоров показав, які будують фортифікації на Запорізькому напрямку. ВІДЕО

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров провів виїзну нараду на локаціях будівництва фортифікаційних споруд на Запорізькому напрямку.

Фортифікації будують по всій Запорізькій лінії фронту, розповів  він і показав відповідне відео у своєму Facebook 25 березня.

На кожній локації зводять комплекс споруд для особового складу Сил оборони й військової техніки. Зазначається, що будівництво відбувається в тісній комунікації з військовими.

“Декілька разів на тиждень проводимо спільні виїзди на будівництво. Якщо потрібно – на місці вносимо коригування. Зведення фортифікацій – на контролі президента України. Щодня звітуємо, щотижня проводимо наради з Офісом президента та Міноборони”, – зазначив очільник ОВА.

Федоров також запевнив, що роботи будуть виконані вчасно.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна