На Луганщині росіяни змушують українців отримувати паспорти РФ новими методами, – ОВА

У Луганській області російські військові почали застосовувати нові методи для того, щоб змусити українців отримувати паспорти РФ.

Про це 21 березня повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Так, росіяни ввели заборону для співробітників комунальних служб у Луганську на проведення перевірки лічильників води без пред’явлення власником будинку російського посвідчення особи, страхового номера індивідуального особового рахунку та реєстраційного номера облікової картки платника податків.

“Жителі невеликих населених пунктів окупованої Луганщини вже неодноразово скаржилися на відсутність або нерегулярність транспортного сполучення між селами та районними центрами. До прикладу, до Лутугиного з навколишніх населених пунктів рейсовий автобус прямує один раз на тиждень”,- розповів Лисогор.

При цьому в більші міста потрапити швидко і за доступну ціну неможливо. Лисогор підкреслив, що окупанти не звертають уваги на проблеми місцевих жителів.

Читайте також:
Жителям Авдіївки окупанти почали роздавати російські паспорти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна