Масований ракетний удар по Києву: уламки впали у трьох районах, горіли будинки і автівки. Постраждали люди. ФОТО наслідків

Російські війська в ніч на 21 березня завдали масованого ракетного удару по Києву. Били балістичними та крилатими ракетами. У трьох районах столиці зафіксовано падіння уламків і пожежі.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

Станом на 7:37 ранку, за попередніми даними, відомо про такі наслідки ракетного обстрілу Києва:

  • Подільський район: уламки ракет впали на територію нежитлової забудови. Сталося загоряння на трансформаторній підстанції, пожежу ліквідовано на площі 200 м. кв.; займання на даху нежитлової двоповерхової будівлі, пожежу ліквідовано.
  • Шевченківський район: пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, вибуховою хвилею вибиті вікна, зафіксовано загоряння квартири, проводилася евакуація мешканців  будинку. Ліквідовано загоряння трьох автомобілів. Уламки ракет впали на територію житлової забудови між дитячим садком та житловими будинками, вибуховою хвилею пошкоджено скління вікон багатоквартирного будинку. Сталося загоряння приватного житлового будинку.
  • Святошинський район: зафіксовано пошкодження багатоповерхового житлового будинку – падіння уламків на 4-й поверх 9-ти поверхового, вибуховою хвилею вибиті вікна. Горіло авто.

Повітряна тривога у Києві тривала майже три години. Станом на 9-ту ранку відомо про 13 поранених – шестеро в Святошинському та 7 в Шевченківському районах. Госпіталізовано 4 людини.

Повітряні сили вночі 21 березня знищили всі 31 ракету в межах Київщини – 2 балістичні та 29 крилатих.

Читайте також:
РФ сьогодні вдарила по Харкову протикорабельною ракетою Х-35, – поліція

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна