Під час евакуації поранених загинула бойова медикиня 67 омбр ДУК Анастасія “Троя”

Під час евакуації поранених бійців загинула бойова медикиня 67-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Анастасія з позивним “Троя”.

Про це у вівторок, 19 березня, повідомляють її друзі та побратими.

“Подруга “Троя” виховувалась в моїх таборах “Коммандос”, була надією, талановитою, щирою, кмітливою, вродливою, дорогою вихованицею… З повномасштабним безоглядно пішла воювати за Україну в ДУК ПС, пізніше стала медиком 1-го стрілецького бату 67 омбр ДУК. Сьогодні вона загинула, евакуюючи поранених від ворожого вогню. Вона була цвітом нації, юною посестрою Правої Молоді, добра, гарна і смілива. Помста ворогу за неї буде неодмінно, але втрату близьким нічим не компенсуєш”, – пише на ФБ користувачка Дана Ніка.

анастасія троя 7 анастасія троя 6 анастасія троя 5 анастасія троя 4 анастасія троя 3 анастасія троя 2 анастасія троя 1 анастасія троя
<
>

“В мене просто не вистачає слів! Серце рветься! Пишався тобою! Ти була прикладом для багатьох! Ти була справжньою! Не вберегли ……. Честь!”, – пише військовослужбовець Кость Петрович.

“Маленька дівчинка з левовим серцем”, що любила аніме і вчилася на перекладача з японської…

Читайте також:
“Поліг у бою, забравши наостанок декількох із собою”: на Донеччині загинув воїн 72-ї омбр Антон Чикалюк

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна