“Поліг у бою, забравши наостанок декількох із собою”: на Донеччині загинув воїн 72-ї омбр Антон Чикалюк

Під час бойових дій в Донецькій області загинув військовослужбовець 48-го окремого стрілецького батальйону 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців солдат Антон Чикалюк з позивним “Борода”.

Про це у вівторок, 19 березня, повідомив Антон Колумбет.

Він пригадує, що Чикалюк прийшов служити в підрозділ добровільно, “як годилось справжньому козаку”.

“Ба більше – будучи професійним моряком, він застав початок війни в рейсі, і витратив купу сил, аби повернутись до України, розірвавши контракт з іноземною суднохідною компанією”, – переповідає Колумбет.

З його слів, Антон Чикалюк був “легкої та козацької вдачі”, і підтверджує це така історія.

“Справа в тому, що Борода мав якийсь абсолютно магнетичний вплив на жінок, в тому числі й не бачачи їх на власні очі. Влітку 22-го року він підібрав з тіла вбитого “вагнєра” його телефон, та від нєфіг дєлать заліз в чатікі, де і познайомився з кращою подругою дружини вбитого. Познайомився настільки, що, почавши з прокльонів “укропу”, закінчила вона системним надсиланням йому повідомлень вельми відвертого характеру.

За цю історію якийсь надмірно ініціативний довбо*об навіть заклав його в контррозвідку, що вилилось в декілька неприємних розмов – але не таким був “Борода”, аби журитись. Навіть звідти він дзвонив мені і реготав. Жінки обожнювали його, а він – жінок, і в цьому він був весь, як справжній моряк”, – пригадує Колумбет.




“Крепкий, сміливий, веселий. Визвався відбивати позицію, загинув в стрілецькому бою з противником, наостанок забравши декількох з собою. Чергова невимовна втрата української нації”, – резюмував він.

Читайте також:
На фронті загинув майстер спорту з кікбоксингу, вболівальник “Динамо” Іван Фесенюк

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна