Два роки тому РФ ударила по казармах миколаївських морпіхів: побратими вшановують

Два роки тому, 18 березня 2022 року, російські окупанти завдали ракетного удару по місцю розташування миколаївських морпіхів, загинули більше сотні військових.

Про трагедію нагадує і вшановує побратимів 36-та окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського.

“Вічна пам’ять загиблим побратимам. Щирі співчуття рідним та близьким. Помстимося за кожного!”, – йдеться в лаконічному повідомленні.

У 137-му окремому батальйоні морської піхоти теж вшановували загиблих побратимів.

“У другу річницю трагедії на Алеї Героїв Західного кладовища Одеси біля Козацького Хреста пройшло вшанування пам’яті полеглих побратимів… Вічна пам’ять, слава і шана полеглим Героям морським піхотинцям…”, – повідомили у військовій частині.

Наслідки російського обстрілу по казармі 36 обрмп в місті Миколаїв, березень 2022. Фото: Експрессен

Як відомо, 18 березня 2022 року російські війська завдали ракетного удару по казармі в пункті постійної дислокації бригади морської піхоти ВМС ЗСУ в Миколаєві. Загинули, за деякими даними, щонайменше 110 та отримали поранення ще більше сотні українських військовослужбовців – мобілізованих і контрактників.




Читайте також:
У Миколаєві, серед спалених казарм 79 одшбр, вшанували пам’ять загиблих десантників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна