Росія вдарила по чотирьох областях сімома ракетами та 16 “шахедами”: є влучання на Одещині та Чернігівщині

У ніч на 17 березня російські окупанти вдарили по Україні сімома ракетами та 16 “шахедами”.

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

П’ять зенітних керованих ракет С-300 запустили по Харківщині та Донеччині, дві керовані авіаційні ракети Х-59 по Чернігівщині.

16 ударних БпЛА типу Shahed запустили з мису Чауда (Крим).

До відбиття повітряного нападу залучались зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил та Сухопутних військ, мобільні вогневі групи Сил оборони України. У результаті бойової роботи збито 14 “шахедів” у межах Одеської області.

Як повідомив голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, на Чернігівщині від влучання ракети у селі Чернігівського району пошкоджено будинок, родина залишились без житла. На щастя, без постраждалих. На місці працюють відповідні служби.

За словами голови Одеської ОВА Олега Кіпера, на Одещині протягом трьох годин тривала напружена бойова робота сил ППО: безпілотники заходили з акваторії Чорного моря та маневрували між житловими будинками і промисловими кварталами Одеси. Попри те, що більшість “шахедів” вдалося знищити, на жаль, не вдалось уникнути влучань. В Одеському районі  пошкоджено два законсервованих агропідприємства. Там спалахнули пожежі, сталися руйнування промислових будівель. Пожежі оперативно ліквідовано. Люди не постраждали.

Читайте також:
Кількість жертв ракетного удару по Одесі зросла: у лікарні загинув ще один працівник ДСНС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.