Українські далекобійні дрони битимуть по логістиці РФ і системі фінансування війни, – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що, застосовуючи далекобійні дрони власного виробництва, Україна зосередиться на ударах по логістиці РФ і їхній “системі фінансування війни”.

Про це він сказав під час свого вечірнього звернення у п’ятницю, 15 березня.

“Обговорили сьогодні ж виробництво та застосування наших ударних дронів, далекобійних дронів. По російській логістиці, по їхній системі фінансування війни. Спільна нарада – Головком, міністр оборони, начальник Генштабу, керівники ГУР та СБУ, командувач Сил безпілотних систем Сухаревський. Усі чітко розуміють завдання, конкретні цілі”, – сказав глава держави.

Він наголосив, що Кабінет Міністрів “повинен зробити все для створення ще більш технологічних і далекобійних, масових дронів”.

“Це повинен бути конвеєр російської відповідальності за терор. І це – принциповий момент, багато в чому історичний. Що більше наших справедливих відповідей буде російській державі та що більш відчутними будуть наші дії проти російської системи, то важче буде Путіну продовжувати своє хворе правління, а отже, і війну”, – вважає Зеленський.

Читайте також:
Зеленський про сьогоднішні військові наради: “Визначили найуразливіші місця ворога”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.