Ракетний удар по Одесі: загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які приїхали на допомогу. Є поранені і пошкодження. ОНОВЛЕНО

Російські війська вдень 15 березня завдали ракетного удару по Одесі. Унаслідок обстрілу загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце.

Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Серед медиків та рятувальників також є тяжко поранені. Загальна кількість постраждалих уточнюється, всім надається необхідна медична допомога.

Пізніше у ДСНС розповіли, що внаслідок російського ракетного удару по Одесі пошкоджено цивільну інфраструктуру. На місці влучання виникла пожежа.

Рятувальники одразу прибули на місце удару та приступили до гасіння вогню, розбору завалів і пошуку постраждалих. Під час проведення робіт окупанти повторно нанесли ракетний удар, унаслідок якого і загинув рятувальник.

За попередньою інформацією, травмовано 20 людей, з яких 5 – співробітники ДСНС. Всім постраждалим надається необхідна допомога.

Ударом також пошкоджено 10 приватних будинків, станцію технічного обслуговування, газопровід низького тиску та 2 пожежно-рятувальні автомобілі. Нині тривають роботи щодо ліквідації пожежі газопроводу та приватного будинку на загальній площі близько 120 кв. м.

На місці працюють 50 рятувальників та 8 одиниць техніки ДСНС.

Контекст

Російські війська вдень 15 березня завдали ракетного удару по Одесі.  Раніше очільник ОВА Олег Кіпер повідомив, що внаслідок обстрілу загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце. Серед медиків та рятувальників також є тяжко поранені. Загальна кількість постраждалих уточнюється, всім надається необхідна медична допомога.

Повітряну тривогу у регіоні оголосили о 11:01. В Одесі потужний вибух пролунав об 11:04, тоді у Повітряних силах повідомляли про ракету у напрямку міста. Після цього у місті чули повторний вибух, пише “Суспільне”.

Читайте також:
На Вінниччині – влучання БПЛА у житловий будинок, є загиблі. ФОТО, ВІДЕО наслідків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна