Українська збірна здобула вже 34 медалі на змаганнях United States Air Force Trials 2024

Цими днями в американському місті Лас-Вегас відбуваються міжнародні спортивні змагання серед поранених військовослужбовців та ветеранів війни – United States Air Force Trials 2024. Вже у перші дні українська національна збірна виборола 34 медалі, 20 з них – золоті.

Про це у понеділок 11 березня, повідомляє пресцентр Міністерства у справах ветеранів.

Станом на сьогодні найбільше нагород наші воїни здобули у змаганнях з плавання – 26 медалей (15 – “золото”, 8 – “срібло”, 3 – “бронза”). По одному “золоту” – у змаганнях з волейболу сидячи та з велоспорту, ще 6 золотих та срібних медалей українська команда виборола у змаганнях з пауерліфтингу.

Загалом у United States Air Force Trials 2024 беруть участь 30 українських ветеранів та військовослужбовців на запрошення Військово-повітряних сил США (програма Air Force Wounded Warrior (AFW2).

Вони змагатимуться в 11 адаптивних видах спорту: плаванні; велоспорті; баскетболі на візках; волейболі сидячи; регбі на візках; стрільбі з луку; пауерліфтингу; бігу; штовханні ядра/метанні диску; веслуванні; кульовій стрільбі.

Читайте також:
На базі Повітряних сил США. Збірна України першою відкрила змагання для ветеранів Air Force Trials 2024

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна