Знищили піхоту й спалили бронетехніку: бійці 79-ї ОДШБр показали відбиття штурму росіян на одному з найгарячіших напрямків фронту. ВІДЕО

Бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади відбили штурм російських окупантів у селі Новомихайлівка Донецької області, яка знаходиться на одному з найгарячіших напрямків на фронті.

Відео знищення окупантів і їхньої техніки 79-та ОДШБр виклала 2 березня в Telegram.

“Продовжуємо зривати плани окупантів та зупиняти їх штурмові спроби в Новомихайлівці. Черговий ворожий штурм позицій таврійських десантників закінчився для них втратами живої сили та бронетехніки. Новомихайлівка продовжує залишатися одним з найгарячіших місць російсько-українського фронту. Противник докладає максимум зусиль, щоб вибити десантників 79-ї ОДШБр з цього населеного пункту. Під час чергового штурму противник кинув у бій піхоту на бронетехніці, але це йому не допомогло — як бачите, ворожа піхота була знищена, бронетехніка – спалена. І так буде з кожним окупантом, який з’явиться в полі зору”, — зазначили в бригаді.

Читайте також:
Боєприпаси детонували всю ніч: бійці 11-ї бригади НГУ влучили в склад БК росіян в Олешках. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна