“Бавовна” в Санкт-Петербурзі: горіла багатоповерхівка, в яку влетів безпілотник. ВІДЕО

Вранці 2 березня в російському місті Санкт-Петербург пролунав гучний вибух — загорілася п’ятиповерхівка, внаслідок влучання в неї безпілотника.

Про це повідомляють місцеві пабліки та ЗМІ.

Як пише телеграм-канал Baza, БпЛА влучив у будинок №161 на Писарківському проспекті. Пошкоджено, як мінімум, чотири квартири, постраждалих немає. Усіх мешканців будинку евакуювали.

Інший російський телеграм-канал опублікував уламки збитого дрона. Як повідомляють рашисти, це нібито дрон “кустарного виробництва” з приблизно 3,5 кг вибухівки на борту. Можлива мета — нафтобаза “Ручьи”, розташована менш як за кілометр від місця падіння БпЛА.

Згідно з повідомленням атака сталася близько 7:00, а траєкторія польоту дрона була “незвичною”.

Губернатор Санкт-Петербурга Олександр Бєглов повідомив, що внаслідок “події” жертв немає, частково постраждало скління балконів двох будинків. Втім, причини “події” він не назвав.

Читайте також:
У Курській області РФ – “приліт” БПЛА, три селища сидять без світла

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна