Авдіївський напрямок: ЗС РФ штурмують і висаджують десант. 3 ошбр за ніч атак знищила 35 окупантів, ще 9 взяла у полон. ВІДЕО

Третя окрема штурмова бригада показала, як нищить ворога на Авдіївському напрямку. Там російські війська продовжують наступальні дії. За ніч атак воїни 3 ошбр знищили 35 окупантів та ще 9 взяли у полон.

Про це повідомила пресслужба бригади та оприлюднила відео нічного бою.

“У спробах штурмувати накатами наші позиції на Авдіївському напрямку противник здійснив декілька висаджень десанту впритул до окопів.

Бійці одразу викликали вогневу підтримку й місце десантування ворога почали крити бригадні артилерія й дрони. На додаток — “200-их” й “300-их” окупантів давила російська БМП, яка доставляла нові групи десанту”, – розповіли воїни під відео.

У бригаді зазначили, що вцілілі окупанти намагалися захопити окопи. Але більшість з них було ліквідовано у ближньому бою.

За ніч атак бійці 1-го мехбату, ПТ батальйону, ЗРАДн, “Команди Постріл”, а також бійці 2-го штурмбату з РУП “Шершень”, пілоти 1-го штурмбату, 1-го мехбату, 2-го мехбату та БпАК Третьої штурмової бригади знищили: 35 окупантів — “200” і ще 9 — захоплені у полон”, – ідеться дослівно у повідомленні 3 ошбр.

Читайте також:
3 ошбр заявила, що “стерла” дві бригади росіян у боях за Авдіївку. І назвала число ворожих втрат

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.