“Укроборонпром” підписав угоду про співпрацю з провідним німецьким виробником озброєнь Dynamit Nobel Defence

Акціонерне товариство “Українська оборонна промисловість” 17 лютого підписало документ про співпрацю з провідною німецькою компанією Dynamit Nobel Defence.

Про це повідомила пресслужба “Укроборонпрому”.

“Укроборонпром продовжує розширювати географію міжнародних партнерств з провідними глобальними компаніями. 17 лютого 2024 року Товариство підписало Меморандум з одним з лідерів глобальної зброярської спільноти — Dynamit Nobel Defence”, — йдеться в повідомленні пресслужби.

Як наголосив генеральний директор “Укроборонпрому” Герман Сметанін, таке партнерство важливе для посилення оборонних потужностей та перемоги України.

Довідка

Dynamit Nobel Defence GmbH (DND) — німецький виробник озброєнь, дочірнє підприємство ізраїльської компанії “Rafael”. Компанія була заснована у 1865 році Альфредом Нобелем.

Читайте також:
Вироблятиме шестизначну кількість артснарядів на рік: німецький концерн Rheinmetall відкриє в Україні новий завод

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна