Працювали під безперервним артилерійським вогнем: 3-тя ОШБр показала унікальні кадри оборонних боїв в Авдіївці

У 3-й окремій штурмовій бригаді, яку терміново перекинули на критично важку ділянку фронту для підсилення української оборони в Авдіївці, показали унікальне відео інтенсивних боїв за місто.

Його виклали на ютуб-каналі бригади в неділю, 18 лютого.

На відео — гнітюча атмосфера й розбиті ворожою артою та КАБами місто, і його промзони. Також на відео зафіксовано, як бійці підривали живу сили противника, закладаючи вибухівку впритул, наздоганяли росіян ударними дронами та в критичний момент збивали ворожі, вели інтенсивні бої на руїнах будинків, надавали допомогу пораненим та стримували навали російських окупантів.

“На відеокадрах — інтенсивні бої під час рейду 1-го механізованого батальйону бригади, бійці якого першими зайшли на захоплену ворогом ділянку. Бійцям доводиться працювати в умовах безперервного ворожого вогню артилерії, скидання керованих авіаційних бомб і FPV-дронів та суттєвій чисельній перевазі сил противника. Попри складність ситуації, вони не втрачають бойовий дух, продовжують виконувати завдання, діють чітко й злагоджено. Під час боїв бійці надають першу допомогу пораненим побратимам, морального підтримують один одного і жартують, щоб послабити напругу… Також на відеокадрах робота бійців 3 ОШБр зі станкового гранатомета й СПГ, ураження ворога FPV-дронами, закладання вибухівки та успішний підрив будівлі з окупантами”, — повідомили в бригаді.

Читайте також:
Від початку і до завершення оборонної операції: 3-й полк ССО показав унікальні кадри боїв за Авдіївку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.