В Авдіївці запеклі бої, на загрозливих напрямках здійснюється маневр військами, — Тарнавський

Сили оборони продовжують операцію з оборони Авдіївки: в межах міста точаться запеклі бої, наші війська застосовують усі наявні сили та засоби для стримування ворога.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський.

Він наголосив, що станом на 23:00 15 лютого ситуація в Авдіївці залишається складною, але контрольованою.

“Згідно з ухваленим рішенням, відбувається планове підсилення підрозділів та здійснюється маневр військами на загрозливих напрямках.

Крім того, виділений додатковий ресурс боєприпасів та інших засобів ураження”, – зазначив Тарнавський.

За його словами, підготовлені нові позиції й “продовжують готуватися потужні укріплення з урахуванням усіх можливих сценаріїв”.

“Командири на місцях знають своє завдання і виконують його згідно з планом Головнокомандувача Збройних сил України щодо стабілізації ситуації на даному напрямку. Управління військами — стійке та ефективне.

Ми цінуємо кожен клаптик української землі, але найвища цінність та пріоритет для нас — збереження життя українського солдата“, – наголосив командувач ОСУВ “Таврія”.

“Авдіївська оборонна операція продовжується. Наші воїни й надалі нищать армію окупанта та перемелюють ресурси і резерви ворога, які той, не шкодуючи, кидає в бій. Збройні Сили України та інші складові Сил оборони України працюють єдиним монолітом. Разом переможемо!” – додав Тарнавський.

Читайте також:
Авдіївка – не в оточенні, ЗСУ використовують завчасно підготовлену логістичну артерію, – Лиховій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна