“Ситуація критична”: третю штурмову терміново перекинули в район Авдіївки

У 3-ій окремій штурмовій бригаді інформують, що їхніх військовослужбовців терміново передислокували для посилення українських військ у районі Авдіївки.

Про це бригада повідомила у четвер, 15 лютого.

Як стверджується, ситуація в місті на момент заведення бригади надзвичайно критична. Окремі батальйони 3 ОШБр провели рейд у захоплені ворогом райони Авдіївки. Сили противника на ділянці, де перебуває 3 штурмова бригада, становлять орієнтовно 7 бригад.

“Наші бійці демонструють безпрецедентний героїзм. Ми змушені воювати на 360 градусів проти нових і нових бригад, які заводить противник”, — заявив командир 3 ОШБр Андрій Білецький.

За період перебування на Авдіївському напрямку двом бригадам збройних сил Росії завдали критичного ураження. Про точні втрати ворога в особовому складі й техніці обіцяють повідомити згодом, після підтвердження необхідних даних.

У бригаді зазначили, що ситуація в Авдіївці залишається загрозливою і нестабільною. Ворог продовжує активну ротацію своїх військ і перекидає до міста нові сили та засоби.

Ситуація з Авдіївкою наразі виглядає так (дані DeepState станом на 11:00 четверга 15 лютого): 

Читайте також:
Авдіївка: за добу ЗСУ відбили 34 ворожі атаки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна