У Маріуполі було гучно. Андрющенко заявив про “приліт” по розташуванню військ РФ

У тимчасово окупованому Маріуполі 13 лютого лунали вибухи. Радник мера міста Петро Андрющенко повідомив про влучання по розташуванню російських військ у Мангуській частині Маріупольського району.

Про це він написав у своєму Telegram о 11:40.

За його словами, “швидкі” мчали по вулиці Купріна в Маріуполі.

“Мангуш досі чує звуки детонації. Процес розмінування складу БК триває”, – написав Андрющенко через 35 хвилин після повідомлення про “приліт”.

Уже під вечір вівторка радник мера міста повідомив деякі подробиці цих вибухів.

“Епіцентр “Кари небесної” зафіксовано в проміжку між с. Українка Мангушської частини Маріупольського району та с. Малинівка Нікольської частини Маріупольського району в місці базуванні окупантів. Після головного вибуху детонація тривала до півгодини.

Після вибуху протягом 10-15 хвилин окупанти підняли авіацію (літаки), що дуже активно патрулювала/ працювала в квадраті Ростов-Маріуполь-Розівка-Маріуполь. Зазвичай таке відбувається після загрози атак БПЛА в напрям Ростову. Тут прямо пов’язано з наслідками “бавовни”.

У Маріуполь з напряму Нікольського завезли побиту систему БУК, що підтверджує інформацію про ураження системи ППО у вказаному квадраті.

Після “бавовни” в місто з Нікольського напряму заїхала до півдесятка вантажівок, що припаркувалися на території колишнього “Метро”.

“Швидкі” в лікарні Маріуполя або Нікольського поранених не завозили, що вказує або на важкий ступень поранення, або на пакетування на місці в стан “хороший русский”, – повідомив Андрющенко.

Читайте також:
“Судний день”: у РФ говорять про удар HIMARS ЗСУ по полігону під Іловайськом – загинули 24 російські оператори FPV-дронів

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна