Російські війська поцілили в один з медзакладів Херсона та скинули КАБи на два села в Бериславському районі: є постраждалі

Російська армія вдень 11 лютого поцілила в один з медичних закладів Херсона.

Наслідки атаки ворога оприлюднили в Херсонській ОВА.

“Через удар пошкоджені внутрішні приміщення, система теплопостачання. На щастя, обійшлося без жертв. На фото — як виглядає зараз один з кабінетів”, — йдеться в повідомленні ОВА.

Водночас, як повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, з авіації росіяни вдарили по Бериславському району. Дві керовані авіабомби влучили в районі села Монастирське. Внаслідок обстрілу поранений 43-річний чоловік. Він в цей час перебував на власному подвір’ї. Постраждалого доставили до лікарні з вогнепальним пораненням обличчя. Медики надали йому допомогу. Через “приліт” поблизу будинку за медичною допомогою також звернувся 67-річний чоловік. У нього уламкові поранення голови. Від госпіталізації постраждалий відмовився.

Ще дві КАБ вдарили по Качкарівці. Інформація щодо пошкоджень та потерпілих встановлюється. Проти мирного населення окупанти продовжують використовувати дрони. Внаслідок скиду вибухівки у Золотій Балці загорівся будинок. На щастя, без постраждалих.

Ще 6 атак дронами зафіксовано по центру Берислава. Інформація уточнюється.

Читайте також:
Російські війська обстріляли КАБами село на Харківщині: загинула жінка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна