Ветеран Олександр Будько “Терен” анонсував перше в Україні шоу про безбар’єрність міст

Український захисник Олександ Будько з псевдо «Терен», який на фронті втратив обидві ноги, анонсував власне шоу “Відвал Ніг” або All inclusive.

Це стане першим в Україні шоу про інклюзивність міст, розповів він у своєму інстаграмі.

Олександр разом з відомими українцями буде досліджувати різні міста та їхню безбар’єрність. У програмі чоловік разом зі своїми гостями буде пересуватися на візку та намагатися робити буденні речі.

Так, перший випуск має вийти вже 13 лютого. Разом з Тереном український комік Василь Байдак буде досліджувати Вінницю.

«Друзі, нарешті анонсую вихід розважального інклюзивного шоу Відвал Ніг або All inclusive. Саме тут ми з командою піднімаємо важливу, як ніколи, тепер тему, тему без барʼєрності. Тому що барʼєри не лише навколо нас, а і в наших головах. Позбавляйтеся цих перешкод, допомагайте нам змінювати ситуацію навколо на краще. Бо цього потребую не лише я, а тисячі інших людей, яким ми завдячуємо за існування нашої країни», — розповів Олександр у дописі.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Олександр Терен (@tsvit_terenu)

Читайте також:
єОселя розширила можливості купівлі житла для військових і ветеранів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна