Удар РФ по Бериславу: загинули двоє громадян Франції, поранені ще троє іноземців і українець

Унаслідок російського удару по Бериславу загинули двоє волонтерів – громадян Франції, ще троє іноземних громадян дістали легкі травми.

Про це в четвер, 1 лютого, повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

“Через ворожий удар по Бериславу загинули й постраждали іноземні волонтери. Армія РФ вбила двох громадян Франції. Ще троє іноземців дістали легких травм. Серед поранених також активіст українського представництва організації”, – написав Прокудін у телеграм-каналі.

Як уточнили в Національній поліції, іноземні волонтери загинули внаслідок атаки ворожих БПЛА, поранені були троє чоловіків і одна жінка.

“Попередньо встановлено, що загиблі були громадянами Франції. Троє поранених, серед яких і жінка, – також іноземці. Четвертий чоловік, який отримав травми, – 41-річний одесит. Усі постраждалі приїхали на Херсонщину як волонтери. У результаті атаки суттєво пошкоджено їхні транспортні засоби”, – йдеться в повідомленні Національної поліції.

Поранених доправили до лікарні, їм надають необхідну допомогу.

Як повідомив Офіс генерального прокурора, за даними слідства, атака сталася близько 16:00. Попередньо, здійснено масований обстріл із використанням безпілотних літальних апаратів. Триває слідство.

Читайте також:
Росіяни зранку скинули вибухівку поблизу гумштабу в Бериславі, є поранений

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна