Закордонний паспорт заховав у запіканку: на Закарпатті затримали чоловіка, який хотів вибратися до Румунії. ВІДЕО

На Закарпатті прикордонники затримали 22-річного жителя Кривого Рогу, який намагався незаконно потрапити в Румунію через гірську ділянку кордону.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ у понеділок, 29 січня.

“Прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону затримали 22-річного жителя Кривого Рогу, який намагався незаконно потрапити в Румунію через гірську ділянку кордону. Надивившись у мережі інтернет відео-інструктажів щодо гірського туризму, молодик самостійно склав собі маршрут руху з України в Румунію Карпатським високогір’ям та вирушив у подорож”, – йдеться в повідомленні.

Українець мав із собою внутрішній паспорт, а щоб при зустрічі із прикордонниками приховати справжню мету прибуття на Закарпаття, паспорт для виїзду за кордон він вирішив сховати у боксі з їжею. Документ, запакований у поліетилен, прикордонники виявили під час огляду його речей.

У ДПСУ також зазначили, що кінцевою метою “мандрівки” українця мала стати Німеччина.

Стосовно затриманого складено протокол про адмінправопорушення, а справу скеровано до суду.

Читайте також:
Прикордонники виловили з Тиси ухилянта. Ще двоє — намагалися втекти до Румунії на таксі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.