У Серебрянському лісі українські бійці знищили російський танк і МТ-ЛБ з десантом: унікальне відео “зсередини” зняла камера окупанта

Бійці Камінь-Каширського батальйону Волинської бригади тероборони знищили танк і МТ-ЛБ з десантом окупантів у Серебрянському лісі на Луганщині.

Відповідне відео виклала 100-ма окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ.

Відео унікальне тим, що частково зняте зсередини танку камерою механіка-водія окупантів.

“Ворожа МТ-ЛБ з десантом за підтримки танка висунулася в напрямку позицій волинських тероборонівців. До речі, орко-танкісти виявилися неабиякими “поціновувачами кінематографа” — встановили на свою бронетехніку відеокамеру (забігаючи наперед скажемо, що саме завдяки цій камері ми тепер маємо справді бомбезні кадри!). Та наблизившись до нашої лінії оборони, ворожа піхота прогнозовано зазнала потужного вогневого ураження”, — йдеться в повідомленні бригади.

Танк підірвався на міні, а його екіпаж спробував втекти, але це окупантам не вдалося — їх ліквідували. Під час спроби втечі механік-водій залишив камеру чи телефон, на який було знято унікальні кадри.

Читайте також:
Один удар дрона у відкриті люки: оператор 71-ї ОЄБр прицільно знищив російський танк Т-72. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.