Один удар дрона у відкриті люки: оператор 71-ї ОЄБр прицільно знищив російський танк Т-72. ВІДЕО

Оператор БпЛА 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ Галич на одному з гарячих напрямків знищив ворожий Т-72 одним точним ударом FPV-дроном.

Про це повідомили в службі зв’язків з громадськістю командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

“Ми не могли повірити, що вони просто так можуть лишити танк попід дорогою. Ще й відкриті люки та не розвантажене БК. Ну як можна було не скористатись такою мішенню”, — розповів Галич.

Для знищення танка оператору БпЛА вистачило одного прицільного удару дроном у відкриті люки.

“Тут ще важливий момент — ми знайшли ці танчики завдяки дорозвідці під час їх ротації. Танк готувався до маршу на виїзд. Ми випередили”, — каже оператор БпЛА 71-ї ОЄБр.

До опанування FPV-дроном Галич був штурмовиком e 95-й бригаді ДШВ, але через поранення не міг уже виконувати бойові задачі пов’язані зі штурмами. Зараз перебуває в 71-й єгерській бригаді ДШВ.

“Дрони допомагають перерізати логістичні шляхи, допомагати нашій піхоті в окопах, працювати в тилах. Штурми в кац@пів масштабні. Але ми все це відсікаємо в обороні, стараємось маневрами проатачити”, — зазначає Галич.

Читайте також:
Наземний колісний дрон-камікадзе ЗСУ підірвав міст у тилу російських окупантів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна