Зеленському на селекторі доповіли про ліквідацію наслідків російських ударів

Президент Володимир Зеленський вранці 25 січня провів селекторну нараду.

Про її результати глава держави відзвітував  у вечірньому зверненні.

Зеленський заслухав доповіді військових, Міністерства внутрішніх справ та інформацію Головного управління розвідки Міноборони. Під час наради обговорили ліквідацію наслідків російських ударів, заслухали інформацію від розвідки.

Президент повідомив, що у Нью-Йорку триває підготовка до засідання Радбезу ООН, міністр закордонних справ доповів про контакти із партнерами.

“Серед усіх нарад за сьогодні відзначу тривалу нараду щодо підсумків різних перемовин наших представників у Швейцарії, передусім на урядовому рівні. Урядовці, економічна команда Офісу. Є багато домовленостей в Давосі, було багато зустрічей, зокрема з міжнародним бізнесом. Маємо все те, що обговорювалося, реалізувати максимально оперативно. Наші люди – українське суспільство – мають відчути конкретні результати зовнішньополітичної діяльності. Бо зараз соціальна ситуація в Україні багато в чому базується саме на якості реалізації міжнародних домовленостей.

Прем’єр-міністр України доповів щодо перемовин зі своїм словацьким колегою. Україна зацікавлена в цілком практичній роботі з нашими сусідами у Євросоюзі – у всьому тому, що зміцнює наші народи, наші економіки, робочі місця в наших країнах”, – розповів глава держави.

Читайте також:
Зеленський обговорив з лідеркою Словенії “формулу миру” та оборонні потреби

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна