Під час штурму Авдіївки знищений заступник командира російського батальйону “Пятнашка” Володимир Харабуа

Під час бойових дій на Донеччині знищений заступник командира батальйону “Пятнашка” у складі російських окупаційних військ Володимир Харабуа.

Про це повідомляють російські військові блогери в неділю, 21 січня.

Із цих сповіщень випливає, що Харабуа був убитий 20 січня під час спроби штурму міста Авдіївка, коли керував цим штурмом на передньому краї.

Володимир Родіонович Харабуа, позивний “Микич” – уродженець Абхазії, вже тривалий час брав участь у війні проти України. Був нехрещений.

Його загибель у коментарі “Спутник Абхазия” підтвердив командир “Пятнашки” Ахра Авідзба “Абхаз”.

 

За його словами, раніше, 10 січня, в боях на Херсонщині був убитий ще один виходець із сепаратистської республіки – Давид Сабекія, військовослужбовець збройних сил Росії.




Довідка

Підрозділ “Пятнашка” входить до складу 1-го армійського корпусу (“ДНР”) у складі російських окупаційних військ, бере участь у російсько-українській війні ще з 2014 року та складається переважно з абхазьких найманців.

Читайте також:
Командира бригади “П’ятнашка” “героя ДНР” Абхаза затримали російські прикордонники


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна