110-та ОМБр показала відео одного з найбільших штурмів Авдіївки

110-та окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка, яка обороняє Авдіївку, опублікувала відео одного з найбільших штурмів міста, який росіяни здійснили наприкінці жовтня 2023 року.

Відповідне відео 20 січня з’явилося на ютуб-каналі бригади.

“Ось уже пʼятий місяць поспіль, починаючи з 10-го жовтня, ворог шаленими, просто таки дикими силами намагається проломити нашу лінію оборони. Штурми — щоденні. Авіанальоти — щоденні. Контактні бої — щоденні. На відео — один з тих найбільших штурмів, який відбувся в кінці жовтня минулого року. Бійці БУАРу зафільмували, без перебільшення, історичні кадри. Ось такий вигляд має героїзм. Героїзм українського Воїна”, — йдеться в повідомленні бригади.

Бійці також підкреслюють, що під час наймасштабніших атак росіяни одномоментно застосовували на полі бою таку кількість техніки, якої в XXI столітті не застосовувала жодна країна в жодному з конфліктів.

Читайте також:
110-та ОМБр показала відео одного з найбільших штурмів Авдіївки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна