ДБР затримало бізнесмена Ігоря Мазепу, – ЗМІ

Засновник інвестиційної компанії Concorde Capital Ігор Мазепа затриманий сьогодні о 15.00 під час проходження україно-польського кордону. ДБР проводить обшук в офісі компанії.

Про це у четвер, 18 січня, інформує NV Бізнес з посиланням на три джерела — власники трьох великих компаній.

Зазначається, що Мазепа був затриманий на КПП “Медика-Шегині” сьогодні о 15.00.

“Справа пов’язана із отриманням права на землю для будівництва котеджного містечка преміум-класу Goodlife Park у Вишгородському районі Київської області”, – пише видання.

Котеджне містечко преміум-класу Goodlife Park побудоване у 2013 році, його площа складає 40 га. Інфраструктура включає яхт-клуб, міні-готель, ресторан, дитячий парк, спортивні майданчики та фітнес-центр.
Окрім цього, Concorde Capital вкладає кошти у відому медичну мережу “Добробут” та заміський комплекс під Києвом Shelest, а також в інші бізнеси в галузі будівництва та видобутку.

Читайте також:
Приніс хабар ДБРівцю: стали відомі деталі затримання бізнесмена Гринкевича

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.