Окупанти заявили про “збиття” двох ракет Storm Shadow поблизу Чонгарського мосту

Голова окупаційної адміністрації Херсонської області Володимир Сальдо стверджує, що українські війська нібито завдали ракетного удару по тимчасово окупованій Херсонщині.

Про це він написав у Telegram 17 січня.

“Протиповітряна оборона відбила спробу збройних формувань київського режиму обстріляти Генічеський муніципальний округ. Дві ракети “Шторм шедоу” американського виробництва, націлені на школу та медичний заклад, збиті в районі населеного пункту Попівка на підльоті. Постраждалих та руйнувань немає”, — проінформував колаборант.

Представник окупаційної адміністрації Запорізької області Володимир Рогов зазначив, що російська ППО нібито знищила дві ракети Storm Shadow над Генічеським округом. І вони нібито мали намір завдати удару по Чонгарському мосту.

“Від місця перехоплення цих ракет до Чонгарського мосту, що з’єднує Крим з Херсонською областю і є одним із ключових місць сухопутного транспортного коридору до Криму, всього 7 км”, — заявив він.

Читайте також:
Росіяни заявили про “збиття” трьох ракет над Курською областю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.