Швеція збільшить виробництво 155-мм боєприпасів для України

Швеція підписала угоду з виробником боєприпасів Nammo про збільшення виробничих потужностей артилерійських боєприпасів у країні.

Про це повідомляє управління матеріального забезпечення оборони (FMV) Швеції.

Угода спрямована на збільшення поставок 155-мм артилерійських боєприпасів і зміцнення надійності постачання.

За словами керівника напряму озброєнь FMV Йонаса Лоцне, ця інвестиція є третім кроком у масштабних зусиллях зі збільшення виробництва артилерійських боєприпасів і забезпечення продовження підтримки України. Робота відбувається в рамках Північного оборонного співробітництва Nordefco і очолюється FMV.

“Зараз ми робимо наступний важливий крок для прискорення інвестицій у виробничі потужності галузі. Таким чином ми скорочуємо терміни доставки, підвищуємо спроможність підтримати Україну та водночас зміцнюємо надійність постачання артилерійських боєприпасів у Швеції та скандинавських країнах у довгостроковій перспективі”, — наголосив Лоцне.

Читайте також:
Данія і Швеція оголосили про новий пакет допомоги для України: БМП й інше на 240 млн євро

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.