На війні загинув відомий пілот-дельтапланерист Ілля Тарасюк

На війні загинув відомий дельтапланерист Ілля Тарасюк.

Про це повідомила науковиця, дельтапланеристка Юлія Бурлаченко.

“Наш Ілля загинув, захищаючи Україну від російської наволочі. Як же нам всім тебе не вистачатиме…”, — написала вона у Facebook.

“Друзі, приголомшливо сумна звістка.. На війні загинув Ілля Тарасюк, прекрасна, світла людина. Один з засновників київської спінінгової УЛ-громади, відомий дельтапланерист. Вічна памʼять тобі, Герою Скайоукер”, — написав один з засновників Української Ліги Нахлисту Андрій Скворчинський.

У загиблого героя залишились дружина Любов Тарасюк і дочка.

Як розповіли в благодійній організації Pilot helps Ukraine, загинув Ілля Тарасюк внаслідок атаки російським дроном під час виконання завдання.

“Друзі, ми маємо важку втрату… Захищаючи Україну, загинув Ілля Тарасюк — пілот, друг, член нашої команди. Багато пілотів-дельтапланеристів в усьому світі літають на дельтапланах, для яких він пошив парус. Нещодавно він пішов до війська. На жаль, під час виконання завдання, його група була атакована ворожим дроном. Ми сумуємо разом з його дружиною, донькою, батьками, друзями…”, — йдеться на сторінці організації у Facebook.

Читайте також:
На фронті загинув батько гравця “Шахтаря” Миколи Огаркова – Сергій Огарков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна