Невизнане Придністров’я заявило про “інцидент” на кордоні з Україною, ДПСУ спростовує

Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко назвав провокацією заяви так званого міністерства держбезпеки невизнаного Придністров’я про “інцидент із вогнепальною зброєю” на кордоні.

Такий коментар Демченко надав виданню Liga.net у середу, 10 січня.

За словами речника ДПСУ, йому не відомо про будь-які інциденти на придністровській ділянці кордону з Молдовою чи виявлених прикордонними нарядами “нестандартних ситуацій”.

“Заява так званої ПМР несе провокативний характер із метою звинуватити в чомусь Україну, до того ж ми розуміємо, що цей анклав має проросійську направленість”, – додав Демченко.

Так зване міністерство державної безпеки невизнаного Придністров’я раніше заявило про “інцидент із застосуванням вогнепальної зброї”, у результаті якого “двоє “придністровських громадян” були переміщені на територію України”.

Читайте також:
СБУ та спецслужба Молдови викрили угруповання, які вивозили “ухилянтів” через Придністров’я. За “квиток на втечу” брали до $5 тисяч

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.