Зросла кількість загиблих і постраждалих від удару РФ по Харкову 2 січня

Кількість постраждалих унаслідок ракетної атаки РФ на Шевченківський район Харкова 2 січня зросла до  63 осіб. До медиків звернулася 23-річна дівчинка. У неї акуботравма (контузія).

Про це інформує Харківська обласна прокуратура 4 січня.

Пізніше у відомстві повідомили, що в лікарні померла одна з поранених — 84-річна жінка. Так, станом на 12:20 четверга унаслідок масованої ракетної атаки Росії по Харкову загинуло 2 жінок, ще 62 людини отримали поранення.

Як писала “Новинарня“, 2 січня країна-агресорка Росія вкотре масовано обстріляла Україну “шахедами” та ракетами різної номенклатури.

Атаковано цивільну та критичну інфраструктуру, промислові та військові об’єкти. Основний напрямок удару – Київ. У першій хвилі російські війська атакували дронами з південно-східного напрямку, із подальшим рухом по різних регіонах України. Українська ППО знищила всі 35 “шахедів”.

У вівторок вранці окупанти продовжили масовану атаку ракетами – Сили ППО збили 72 із 99 повітряних цілей – всі 10 “Кинджалів”, 59 із 70 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55 та 3 із 3 крилаті ракети “Калібр”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна