Одна з випущених по Україні російських ракет приземлилась у селі біля Воронежа, знищено цілу вулицю. ВІДЕО

оновлено

Одна з російських ракет, якими окупанти масовано били по Україні зранку 2 січня, впала у селі Петропавліка Воронезької області РФ. Цей населений пункт розташований за 150 кілометрів від українського кордону.

Про це пишуть російські Telegram-канали “Baza” і “ASTRA“.

Попередньо, це була ракета Х-101, яку росіяни запускали з Каспійського регіону. За словами місцевих жителів, російська ракета приземлилась у Петропавлівці близько 9-ї ранку за місцевим часом.

Один з містян на відео сказав, що внаслідок вибуху знищено цілу вулицю, “усе згоріло та рознесло”.

Обережно, на відео нецензурна лексика

ОНОВЛЕНО
Пізніше губернатор Воронезької області Олександр Гусєв підтвердив, що вибух у селищі Петропавлівка спричинила російська ракета. Він назвав це “аварійним сходженням боєприпасу”.
Так само місцева російська влада в РФ називала схожий випадок, коли 20 квітня на Бєлгород впала російська авіабомба (КАБ) з літака, що летів бомбити Україну.

Читайте також:
Удар по Бєлгороду: МНС РФ заявляє про вже 14 трупів росіян, хоча МО РФ атаку “відбило”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна