Окупанти обстріляли один з районів Херсона: семеро постраждалих, місцеві жителі залишилися без світла і води

Вдень 31 грудня російські окупанти обстріляли Корабельний район Херсона, внаслідок чого місцеві жителі залишились без електрики й води. Семеро людей постраждали.

Про це повідомив голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

За його словами, обстріл з окупованого лівого берега Дніпра почався близько 10:20.

Двоє чоловіків, які на момент обстрілу перебували в автівці, звернулися до медзакладу з контузіями.

До медиків також звернулися двоє чоловіків 48 і 71 року.

Окрім цього, як повідомили в Херсонській ОВА, з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано ще трьох людей, які під час обстрілу перебували біля магазину. 52-річного чоловіка госпіталізували у важкому стані. У нього вибухова та закрита черепно-мозкова травми, контузія, осколкове поранення грудної клітини. Поранення середньої тяжкості отримали 55-річний чоловік і 71-річна жінка. Їх доставили до лікарні.

Як повідомили в Херсонській обласній прокуратурі, обстріл окупанти вели з артилерії. Пошкоджено магазин, житлові будинки та автотранспорт.

Окрім цього, через ворожі обстріли в оселях місцевих жителів електрика і вода.

“Наразі енергетики докладають максимум зусиль, аби якомога швидше відновити електропостачання у мікрорайоні. До завершення аварійних робіт вода до будинків подаватиметься за графіком: з 8:00 до 10:00 і з 17:00 до 19:00”, — розповів голова Херсонської МВА Роман Мрочко.

Читайте також:
Дві хвилі обстрілів Харкова: окупанти атакували ракетами і “шахедами”. Пошкоджено понад 50 об’єктів, є постраждалі. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна