Зеленський провів підсумкову ставку в 2023 році: які акценти

Президент Володимир Зеленський провів останнє засідання Ставки верховного головнокомандувача 2023 року – щодо воєнних підсумків року і визначення стратегії на наступний рік.

Про це глава держави повідомив у суботу, 30 грудня.

“Підсумкова Ставка цьогоріч. Підбили воєнні підсумки року. Проаналізували результати ведення бойових дій та наші рішення. Що ми зробили правильно, а що могли зробити краще”, – написав Зеленський.

Він зазначив, що з урахуванням цих висновків, прогнозів і наших можливостей визначено стратегію застосування Сил оборони на прийдешній рік.

“Цьогоріч Україна не відступила на жодному напрямку на землі, повернула собі море і зробила безпечнішим небо. Ми продовжуємо працювати як одна команда. Дякую кожному й кожній, хто віддає всі сили заради перемоги України”, – написав президент.

Читайте також:
Зеленський – з візитом у Авдіївці. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна