Головком армії Нідерландів каже, що його країна має бути готова до ймовірної війни з РФ

Головнокомандувач армії Королівства Нідерландів генерал Мартін Війнен заявив про необхідність бути готовими до можливої війни з Росією.

Про це повідомляє видання PAР.

«Ми повинні бути всерйоз готовими до можливого збройного конфлікту з Росією», – заявив Війнен в інтерв’ю щоденній газеті De Telegraaf.

За його словами, Нідерланди повинні наслідувати приклад країн, які межують з Росією або знаходяться поруч з нею. На думку генерала, там населення краще підготовлене до можливої війни з великим сусідом.

«Нідерланди не повинні думати, що вони в безпеці, тому що ми знаходимося за 1500 кілометрів від Росії», – сказав генерал.

Він додав, що потрібно заново навчитися тому, що «все суспільство має бути готовим, раптом щось піде не так». Генерал наголосив, що для громадян це означає, що вони повинні мати запаси їжі та питної води, щоб вижити в надзвичайних ситуаціях.

«Росія розуміє лише одну мову: сильні збройні сили», – вважає Війнен, додавши, що Нідерланди обов’язково повинні посилити свою армію.

Раніше колишній командувач армії Март де Круйф в інтерв’ю телеканалу RTL заявив, що російський диктатор Володимир Путін керується не розумом, а силою.

«Путін – боксер. Ви не можете нескінченно ухилятися від ударів, ви також повинні вміти давати здачі», – сказав де Круйф.

Читайте також:
Нідерланди готують до передачі Україні перші вісімнадцять винищувачів F-16

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна