НАЗК внесло до переліку спонсорів війни китайську компанію, яка виготовляє квадроцикли для армії РФ

Національне агентство з питань запобігання корупції включило до спонсорів війни китайську компанію Shandong Odes, яка виготовляє квадроцикли для армії РФ.

Про це йдеться в повідомленні відомства в четвер, 28 грудня.

“Міноборони РФ закупило китайські всюдиходи виробництва компанії Shandong Odes Industry Co., Ltd для потреб своєї армії. Крім того, ця китайська компанія продовжує активно постачати й інші автомобілі до рф та сплачувати сотні тисяч доларів до бюджету агресора”, – пишуть у відомстві.

У НАЗК додали, що українські військові підтвердили знищення двох квадроциклів китайського виробництва Desertcross 1000-3 поблизу с. Кринки на ТОТ Херсонській області.

Такі докази стали підставою для внесення НАЗК виробника квадроциклів Shandong Odes Industry Co., Ltd, (Aodes) до переліку міжнародних спонсорів війни.

Читайте також:
Nestle – в переліку міжнародних спонсорів війни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна