Нова ставка в Зеленського: зброя, дрони і плани на 2024 рік

Президент України Володимир Зеленський провів засідання ставки верховного головнокомандувача, під час якої обговорювали деталі щодо планування 2024 року.

Про це написав Зеленський у телеграм-каналі у вівторок, 26 грудня.

“Провів засідання Ставки. Багато деталей, переважно щодо планування наступного року та забезпечення наших Сил оборони і безпеки”, – йдеться в повідомленні.

Президент повідомив, що під час ставки було заслухано доповіді від Мінстратегпрому, Міноборони, погодження від Генерального штабу ЗСУ, а також обговорено розподіл замовлень і збільшення кількості виробників в оборонній промисловості.

“Нині вже сотні компаній задіяні в ключових виробництвах, і я вдячний кожному підприємству, яке забезпечує потрібний результат для наших воїнів. 2024 рік має стати часом суттєвого зростання внутрішнього оборонного виробництва. Контрактування й бюджет забезпечуємо”, – наголосив глава української держави.

Він також зауважив, що окрему увагу на Ставці приділили виробництву всіх видів необхідних дронів, зокрема FPV та боєприпасів до них. За словами президента, “Україна має стати здатною забезпечувати всі необхідні потреби в дронах”.

Читайте також:
Україна виробить мільйон дронів: Зеленський озвучив плани на наступний рік і проблеми, які потрібно вирішити

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна