Російського пропагандиста Красовського, який закликав до геноциду українців, отруїли, – джерела

Ексдиректора з мовлення російського телеканалу “Russia Today” Антона Кузнєцова-Красовського, який закликав до геноциду українців, отруїли.

Про це Kyiv Post повідомили джерела в Головному управлінні розвідки Міноборони.

Про проблеми зі здоров’ям розповів і сам Красовський у своєму Telegram 24 грудня.

“На початку тижня різко скрутило живіт, почало нудити, потім знепритомнів. Відвезли в клініку. Поступово приходжу до тями”, — написав він і прикріпив своє фото.

Водночас джерела у розвідці зазначають, що стан Красовського “продовжує погіршуватися”. А також ймовірно, що “останні повідомлення у мережі писав уже не сам пропагандист”.

Хто саме за стоїть за його отруєнням та інших подробиць джерела не повідомили.

Як писала “Новинарня“, 17 лютого 2023 року суд в Україні виніс заочний вирок ексдиректору російськомовної версії прокремлівського телеканалу “Russia Today” Антону Кузнєцову-Красовському, який закликав топити українських дітей, – 5 років тюрми.

18 липня стало відомо, що СБУ задокументувала нові злочини пропагандиста та повідомила йому про нову підозру в публічних закликах до геноциду українців. Оскільки він переховується від правосуддя за кордоном, тривають комплексні заходи для його притягнення до відповідальності.

Читайте також:
Пропагандистку з каналу Соловйова Вітязєву заочно засудили до 11 років тюрми

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна