Українська фотографка Влада Ліберова отримала поранення на фронті. ВІДЕО

Відома українська фотографка Влада Ліберова, яка разом зі своїм чоловіком Костянтином документує війну Росії проти України, отримала поранення на фронті.

Про це Костянтин Ліберов повідомив увечері 22 грудня, опублікувавши відповідне сторіз-відео в Instagram.

На ньому видно поранену Владу, поруч з нею був і сам Костянтин – фотографи обговорюють місце поранення. На кадрах можна побачити кров і рану на стегні у жінки. Імовірно, Влада отримала уламкове або кульове поранення.

Інших подробиць Костянтин не розкрив. Тільки зазначив у сторіз: “Сьогодні у нас у всіх другий день народження”.

Влада і Костянтин Ліберови — відомі українські фотографи, які документують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення. Подружжя регулярно буває на фронті та показує війну через фотографію.

Влада та Костянтин працюють у “червоних зонах”, маючи на це особливий дозвіл від командування і державного керівництва. Їхні фото з гарячих точок України публікують світові ЗМІ, такі як BBC, Welt, Vogue, Forbes. Також неодноразово їх використовував у соцмережах президент Володимир Зеленський та інші високопоставлені особи.

До Дня Незалежності 2023 року президент нагородив Ліберових двома орденами “За заслуги” III ступеня.

Читайте також:
“Максимові 20 років: чотири контузії, поранення, “Азовсталь”, полон”. Історія родини, де на захист України стали троє синів

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна