Данілов озвучив умови для відновлення авіасполучення в Україні

Щоб відновити авіасполучення в Україні, необхідно виконати низку умов.

На цьому наголосив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова в ефірі телемарафону в середу, 20 грудня.

Він зазначив, що зараз у питанні відновлення авіасполучення розглядається кілька пропозицій. Але “є чотири ключові компоненти, які потрібно вирішити”.

“По-перше, це захист тих летовищ, де буде вирішено розпочати користування літаками. По-друге, має бути готова інфраструктура. Має бути обов’язково задіяний механізм страхування, бо без страховок ніхто цього робити не буде. Ну і компанія, яка візьметься робити перельоти, це теж питання”, – пояснив Данілов, його цитує “РБК-Україна”.

Секретар РНБО наголосив, що спільними зусиллями ці питання вдасться закрити і Україна рано чи пізно зможе скористатися своїм небом.

“Я думаю, що наступного року ми це питання точно зрушимо з мертвої точки”, – додав він.

Читайте також:
Банкова озвучила, який аеропорт країни відкриють першим

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна